https://muziek.derode.com/lessen.html
celloles bij Sebastiaan de Rode

 

Lessen

 

Al jarenlang geef ik met veel plezier celloles. Uiteindelijk vind ik het allerleukste van muziek maken het samenspelen met andere musici, in kleine ensembles of juist in grote orkesten. Samen muziek maken is ook nog eens ontzettend leerzaam: naast heel veel plezier hebben leer je ook goed naar elkaar te luisteren. Daarom besteed ik in mijn lessen veel aandacht aan het samenspel. Daarnaast houden we ons tijdens de les natuurlijk bezig met gehoortraining, noten lezen, muziektheorie en een goede houding.

 

Muziek maken is voor alle leeftijden (ik geef les aan leerlingen vanaf 5 jaar oud) en kan op alle niveaus. Wil je de basis van het cello spelen leren of juist je spel naar een hoger niveau brengen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden en mijn manier van lesgeven. Wil je weten of het iets voor jou is, dan kunnen we altijd een proefles afspreken.

 

Misschien speel je al samen met een pianist of een andere muzikant, of heb je een ensemble waarmee je juist op zoek bent naar iemand die luistert naar de balans en die coacht. Ook daarvoor kun je contact met mij opnemen. Ik begeleid ook ensembles met verschillende instrumenten (bijvoorbeeld pianotrio, strijkkwartet). Uiteindelijk staat het plezier in het (samen) muziek maken voorop!

 

Mijn lessen zijn in principe wekelijks. Zeker in de eerste periode raad ik dit aan.

Mijn lessen duren 30, 45 en 60 minuten. De duur hangt af van leeftijd en niveau, maar gaat uiteraard in overleg.

De lessen vinden bij mij thuis plaats. Woon je in of rond de volgende plaatsen, dan kunnen de lessen eventueel bij je thuis gegeven worden:

- Amsterdam

- Haarlem

- Heemstede/ Aerdenhout

- Omgeving Lisse

- Purmerend

 

Kijk voor de tarieven van de lessen en

toeslagen in de prijslijst.